opinie naszych klientów

Twoje zadowolenie naszym priorytetem!

Jesteśmy bardzo dumni z naszych produktów i usług, a jeszcze bardziej cieszymy się, gdy nasi Klienci są z nich zadowoleni. Poniżej znajdziesz kilka opinii, które nasi Klienci zostawili nam na przestrzeni ostatnich miesięcy.

Tomek 2
Tomek 2
2 Styczeń 2024
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
pełen profesjonalizm, polecam!!!
Jerzy Grodziński
Jerzy Grodziński
20 Grudzień 2023
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Polecam z pełną odpowiedzialnością i pewnością usługę świadczoną przez Alutor. Jakość rolet, szybkość realizacji, jakość montażu, obsługa klienta- REWELACJA!!!
Mariusz Nowaczyk
Mariusz Nowaczyk
18 Grudzień 2023
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Polecam najmocniej, bezproblemowy kontakt, terminowość i co ważne bardzo dobra jakość!
Łukasz
Łukasz
30 Październik 2023
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Serdecznie polecam usługi tej firmy. Realizacja przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie. Projekt wykonany przez Pana Marcina był rewelacyjny i uwzględniał wszelkie detale.
Małgorzata Podedworna
Małgorzata Podedworna
28 Październik 2023
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Polecam!!!
Tomasz Okoń
Tomasz Okoń
11 Czerwiec 2023
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Rzetelna firma, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, wszystko zgodnie z ustaleniami, miła i fachowa obsługa. Polecam.
Robert Wojciechowski
Robert Wojciechowski
17 Kwiecień 2023
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Może nie miejsce, co firma, która ma tu swoją siedzibę. Zajmuje się produkcją, montażem i serwisem rolet. Jest to chyba jedyna firma w mieście, która z takim zaangażowaniem wykonuje swoją pracę. Naprawdę godna polecenia.
Bartłomiej
Bartłomiej
16 Marzec 2023
Trustindex sprawdza, czy pierwotnym źródłem recenzji jest Google.
Szukając rolet zewnętrznych zależało mi aby zakupić rolety od producenta. Od firmy, która sprzedaje i montuje własny produkty a nie od firmy która tylko wymierzy, zamówi i i zamontuje. Dlatego wybór padł na Alutor. Pełen profesjonalizm od pierwszej rozmowy, pomiaru, montażu. Polecam kazdemu kto ceni profesjonalizm i jakość. Montaż został wykonany tak sprawnie, że byłem w szoku, że tak się da:).

Zawsze staramy się sprostać oczekiwaniom naszych klientów i zapewnić im najlepszą jakość produktów i usług. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!

Scroll to Top